Schoenonderhoud en 

schoenreparatie in 

Amsterdam-West

Zijn uw lievelingsschoenen beschadigd en wilt u ze nog niet kwijt? Laat Kozan Meesterschoenmaker en Sleutelspecialist uw schoenen nieuw leven inblazen. Ook als het om maatwerk of schoenonderhoud gaat, besteden wij er grote zorg aan om u met een tevreden gevoel de winkel te laten verlaten. Dit herkent u aan onze kwaliteit en service. Wanneer komt u langs bij onze winkel aan de Jan Evertsenstraat 47 in Amsterdam?

Contact

Schoenreparatie

Door onze ruime ervaring van 20 jaar in het schoenmakersvak weet u zeker dat u met alle soorten schoenen bij ons terecht kunt. Denkt u hierbij aan hakken, bergschoenen, wandelschoenen, nette schoenen of laarzen. Verder verwennen wij uw schoenen door ze na reparatie ook te poetsen tot ze weer glimmen.

Schoenonderhoud

Als u goed voor uw schoenen of laarzen zorgt, kunt u er langer van genieten. Heeft u daar wel de juiste middelen voor? Wij laten u graag profiteren van onze expertise en ons advies over welke producten u kunt gebruiken om de levensduur van uw schoenen te verlengen. U kunt voor alle soorten schoenen of lederwaren geschikte onderhoudsmiddelen vinden. Neem contact met ons op of kom langs in onze schoenwinkel in Amsterdam-West voor advies.

Overige reparaties

Is uw tas of portemonnee stuk gegaan? Ook voor reparatie van tassen, portemonnees en riemen kunt u bij ons terecht. Er zijn al veel materialen in huis. Hierdoor zijn uw spullen snel gerepareerd en kunt u er binnen de kortste keren weer met plezier gebruik van maken.

Kozan Meesterschoenmaker
Jan Evertsenstraat 47 
1057BN Amsterdam

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00