Schoenonderhoud en
schoenreparatie in
Amsterdam West

Laat uw schoenen weer glanzen

Zijn uw lievelingsschoenen beschadigd en wilt u ze nog niet kwijt? Laat Kozan Meester Schoenmaker en sleutelspecialist uw schoenen nieuw leven inblazen. Ook als het om maatwerk of schoenonderhoud gaat, wij besteden er grote zorg aan om u met een tevreden gevoel de winkel te laten verlaten. Dit herkent u aan onze kwaliteit en service. Wanneer komt u langs bij onze winkel aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam? 

Kozan Meester Schoenmaker Schoenreparatie en meer 1

Schoenreparatie

Door onze ruime ervaring van 20 jaar in het schoenmakersvak weet u zeker dat u met alle soorten schoenen bij ons terecht kunt. Denkt u hierbij aan hakken, bergschoenen of wandelschoenen, nette schoenen of laarzen. Verder verwennen wij uw schoenen door ze na reparatie ook te poetsen tot ze weer glimmen. 

Moeten uw schoenen met spoed gerepareerd worden? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Als het om kleine reparaties gaat, zijn uw schoenen klaar terwijl u wacht of even in de buurt gaat winkelen. 

Kozan Meester Schoenmaker Schoenreparatie en meer 2

Schoenonderhoud

Als u goed voor uw schoenen of laarzen zorgt, kunt u er langer van genieten. Heeft u daar wel de juiste middelen voor? Wij laten u graag profiteren van onze expertise over welke producten u kunt gebruiken om de levensduur van uw schoenen te verlengen. U kunt voor alle soorten schoenen of lederwaren geschikte onderhoudsmiddelen vinden. Neem contact met ons of kom langs in onze schoenwinkel in Amsterdam West om advies te krijgen. 

Kozan Meester Schoenmaker Schoenreparatie en meer 3

Overige reparaties

Is uw tas of portemonnee stuk gegaan? Ook voor tassen/portemonnees of riemen kunt u bij ons terecht. Er zijn al veel materialen in huis. Hierdoor zijn uw spullen snel gerepareerd en kunt u er binnen de kortste keren weer met plezier gebruik van maken. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze vestiging in Amsterdam West.